Ο Νόμος του Μέρφυ

6.7.09

Φεστιβάλ!!! Συναυλίες!!! Φραπέ και τάβλι στο μπαλκόνι!!!

Παρόλο που ο καιρός τά 'κανε λίγο κώλος στο Rockwave, ευτυχώς μου έκανε τη χάρη και δεν έβρεξε στις 30 Ιουνίου... οπότε τα κατάφερα και είδα τους Down επιτέλους!

Αλλά χαίρομαι ιδιαιτέρως , γιατί η συναυλιακή σεζόν μόλις άρχισε (για εμάς). Θα με πάει η γυναίκα σε 2 συναυλίες (κι όμως θα πάμε στον Πλιάτσικα!), θα την πάω κι εγώ σε άλλες 2-3 (μία εκ των οποίων είναι την Πέμπτη 9 Ιουλίου, στο Φεστιβάλ Αθηνών και συγκεκριμένα ο Toumani Diabaté -- ναι ναι, αυτός από το "κομμάτι της εβδομάδας"). Μάλλον τα χουμε μπλέξει λίγο...!!!!

Έτσι για να γελάσετε περισσότερο, δείτε πως χτυπιούνται τα πιτσιρίκια με τους Down στο Rockwave : σε κάποια φάση βγήκαν και οι Mastodon στη σκηνή και παίξανε για λίγο όλοι μαζί.
Η lifestyle παρατήρηση του γαμπρού μου ήταν ότι ο χοντρός πρώην Crowbar (o Kirk Windstein) εχει λεπτύνει και ο Keenan ( που ήταν λεπτός) χόντρυνε!!!


4 σχόλια:

Panagiotis Giannakis είπε...

Αντε τυχερούλιδες... Τελευταία φορά που πήγα σε συναυλία ήταν το 2005, έδινε μια συναυλία ο Ζερβουδάκης στο πάρκο Τρίτσης στην γειτονιά μου. Βασικά ήμασταν όλοι όλοι 20 άτομα (maximum). Πριβέ συναυλία.

Maraki...divinamente mortal είπε...

Καλοπερνάτε βλέπω!!!
Πάντα τέτοια και καλά να περάσετε όπου κι αν πάτε!

Cornholio CyrX είπε...

Πάναγιώτη εύχομαι να μπορέσετε να πάτε σύντομα σε καμια συναυλία!
Ευχαριστώ Μαράκι!

Panagiotis Giannakis είπε...

Σε ένα χωράφι στο διπλανό χωριό, τραγουδούσαν οι Sugababes για τους εργάτες που μαζεύαν φράουλες, αλλά τελικά δεν πήγαμε :)