Ο Νόμος του Μέρφυ

24.12.09

Τα highlights αυτής της εβδομάδας


  • Η κατάληψη επιτέλους έληξε. Είχαμε κάτι παρατράγουδα ακόμα, αλλά κατά τα άλλα τα πράγματα ήταν αρκετά ομαλά: ήταν η πρώτη χρονιά φέτος που κάναμε κανονικά μάθημα μέχρι τελευταία ώρα την μέρα πριν τις γιορτές.
  • Τελικά πήγαμε στη συναυλία Reggae (βλ. προηγούμενο ποστ) , όπου εμφανίζονταν εκτός από τον Julian Marley και άλλα reggae σχήματα. Την πιο θετική εντύπωση από αυτά μας έκαναν ο Σταύρος Νταντούς με τους Tigainos, και την πιο αρνητική οι Jamerllada , όχι τόσο λόγω ικανοτήτων, όσο για την παρουσία και τη συμπεριφορά τους επι σκηνής. Πολύ αρνητική εντύπωση μας έκανε επίσης το γεγονός ότι περιμέναμε 2 ώρες έξω, γιατί μάλλον δεν είχαν φροντίσει να βάλουν νωρίτερα τα συγκροτήματα για το sound check -- και επιπλέον ο ήχος ήταν χάλια αρχικά.
  • Αυτό το Marvel Heroes δεν παίζεται με τίποτα! Μου το πήρε δώρο η Καλή Σύζυγος, και περάσαμε ένα τρίωρο μέχρι να καταλάβουμε (από τις μεταφρασμένες οδηγίες) πως παίζεται...
  • Τελικά τα πιο καλά στέκια τα βρίσκεις κοντά στο σπίτι σου! Ένα πάρα πολύ καλό ιταλικό εστιατόριο ήταν κάτω από τη μύτη μας και δεν είχαμε ξαναπάει, μέχρι προχτες που βγήκαμε για φαγητό το μεσημέρι.
  • Αναμένεται ένα τριήμερο κραιπάλης, 24-25-26 Δεκεμβρίου, αφού εκτός του ότι θα έχουμε τραπέζι σπίτι μας τα Χριστούγεννα, 24 και 26 μας προσκάλεσαν σε αλλα 2 τραπέζια...
Αυτά!! Προς το παρόν, σας ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: