Ο Νόμος του Μέρφυ

13.5.07

Eurovision 2007

Καλά μιλάμε φέτος η Γιουροβύζιον ήταν για πολλές νύστες...
Το διαγωνισμό κατ'αρχήν τον κέρδισε η μικρότερη αδελφή του Μιαούλομπλομπ:
Κατά τα άλλα, είχαμε spin-offs και λογοκλοπή των

1) Evanessence (Φινλανδίας).
2) Bjork (Γεωργία)
3) Sugababes (Ρωσία)
4) Ricky Martin (Ελλάδα)
5) T-Rex (Σουηδία)


Υπήρχαν βέβαια μερικά στιγμιότυπα όπως ας πούμε αυτό που όλες οι χορεύτριες του Σαρμπέλ σκύβουν (δυστυχώς δεν έχω φωτογραφικό ντοκουμέντο), που ήταν ενδιαφέροντα, ή αυτό εδώ που είναι βγαλμένο από το τσίρκο Μεντράνο:



Κι εκεί που κοντεύαμε κατά το τέλος να κοιμηθούμε, βγαίνει αυτή εδώ η κοπελιά αριστερά, από τη Μολδαβία, με το όνομα Natalia Barbu.... πρόσεξε να δεις τώρα ένα περίεργο πράγμα, δεν ήταν το τραγούδι της που μας τράβηξε την προσοχή, περίεργο ε; Ε, η εν λόγω φορούσε διάφανο τοπ, με ενα χαμηλό(!), πολύ χαμηλό , πάρα πολύ χαμηλό παντελόνι με μια τρύπα στα αριστερά. Αν δε με πιστεύετε, δείτε κι αυτό:


Αντε , και του χρόνου παιδιά χειρότερη μουσική ακόμα...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α... ρε γμτ τι έχασα.... Καλά, οι Γερμανοί είναι όλα τα λεφτά! Που την βρήκαν την βάβο την Λένη και της δώσαν μικρόφωνο?....?
Καλή η μολδαβέζα αλλά επιμένω, για κάτι τέτοια νομίζν οτι καλύτερη ήταν η συμμετοχή της πολωνίας.
Μια μαλακία και μισή ειναι η Ευρωβίζιον, μόνο ώς κάλτ event μπορεί να θεωρηθεί, όπως εκείνες οι εκδηλώσεις στο Gagarin 205 για τον Φλωρινιώτη και τον Γκουσκούνη

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά... εχουν ξεφύγει τελείως τα πράγματα. Θα έπρεπε να τον λένε τον διαγωνισμό "Eurovision Kitcherella Show Contest" και να φιλοξενείται κάθε χρόνο στο Gagarin με guest σταρ τον Βας Βας Βας Παρασκευάς και παρουσιαστές τους Κατέλη/Σουγκλάκο!

Ανώνυμος είπε...

Καλή η πολωνία (τρια γκομενάκια), δυστυχώς αποκλείστηκε στα semi finals...!!!

Ανώνυμος είπε...

Παρεπιπτοντος.... ο Σουγκλάκος δεν ζεί πια....

Ανώνυμος είπε...

Ουπς... το ξέχασα αυτό